NL
Badminton Vlaanderen besliste de competitie 2019-20 stop te zetten en kampioenen en dalers aan te duiden op basis van de stand na de heenronde. Dikke proficiat aan de volgende W&L ploegen die kampioen zijn:
  • 1H in 1e liga... kampioen van Vlaanderen voor het 6de seizoen op rij!!
  • 2H in 2e liga (dus volgend jaar 2 ploegen in 1e liga)
  • 3G in 2e liga (dus volgend jaar 2 ploegen in 1e liga want 2G degradeert uit nationale)
  • 5G in 3e provinciale
De Belgische Badminton Federatie besliste op haar beurt dat de finale van de nationale competitie tussen W&L en Oupeye, niet meer gespeeld zal worden. Er is dit seizoen geen kampioen. Hopelijk lukt het volgend seizoen voor W&L 1G!

W&L heeft ploegen in alle regionen van de competitie, van de lagere provinciale reeksen tot en met 1ste nationale. Sportief spel en een goede ploegsfeer staan centraal. Kortom, iedereen die competitie badminton wil spelen komt bij W&L zeker aan zijn/haar trekken. Er staat geen minimumleeftijd op competitie spelen, het wordt best met de trainer besproken wanneer iemand hier klaar voor is maar je hoeft zeker niet 'volwassen' te zijn.

Er zijn vrouwenploegen, mannenploegen en gemengde ploegen. Onderstaande links geven een overzicht van onze ploegen en hun resultaten.

W&L in Belgische 1ste nationale en 2de nationale competitie. 

W&L ploegen in liga (Vlaams niveau).

Provinciale W&L ploegen

De competitieverantwoordelijke deelt de ploegen in en zorgt dat ze ingeschreven worden in de juiste reeksen. Elke ploeg heeft een ploegkapitein die de ploegleden motiveert om mee te spelen, de ploegopstelling bepaalt en de resultaten opvolgt.

Competitiespelers kunnen ook het beste van zichzelf geven op toernooien. Dit gebeurt echter op een meer individuele basis. Maar omdat we zo'n grote club zijn, ben je quasi nooit de enige W&L-er op een toernooi.

Wil je competitie spelen bij W&L, dan wordt er een zeker engagement van je verwacht. Je doet je uiterste best om alle teamwedstrijden mee te spelen. Dat is alleen maar beter voor de ploegsfeer en zo weet de ploegkapitein dat er op jou gerekend kan worden.

Competitiespelers kunnen zich inschrijven voor trainingsuren die zijn ingedeeld volgens spelniveau. Daarvoor beschikt W&L over een uitgebreid team van enthousiaste trainers. Zij zijn er steeds om je goed voor te bereiden op wedstrijden.

Sponsors
Volg ons op Facebook
Kalender
  July 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Thuiswedstrijden & events

W&L Badmintonvereniging vzw    |    Mechelsesteenweg 387   |   3020 Herent  |   Tel: 0476/991518

© 2019, website powered by Twizzit.com